Bevestiging van verzending weergeven

Op dit scherm kunt u de bestemming, verzendingsmodus en andere verzendingsinstellingen controleren voor verzending.

1Druk op [Modi controleren] en controleer vervolgens de verzendingsinstellingen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het volgende display wordt getoond.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Nadat de instellingen in het display zijn gecontroleerd, drukt u op [Afsluiten].

Opmerking

• Om te voorkomen dat gebruikers bestanden sturen naar de verkeerde bestemming, kunt u het apparaat zodanig instellen dat gebruikers de bestemming nogmaals te zien krijgen en moeten bevestigen, of dat gebruikers de bestemming twee keer moeten invoeren. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger als u gebruik wilt maken van deze functie. Zie “Voorkomen van verzending naar de verkeerde bestemming” voor verdere details.