Directe verzending

Directe verzending is mogelijk met Standaard Faxverzending en IP-Faxverzending.

Belangrijk

• Internetfax, e-mailverzending en mapverzending vinden plaats via Geheugenverzending, waarbij automatisch de verzending wordt gestart nadat de documenten in het geheugen zijn opgeslagen. Wanneer u naar deze verzendingstypen overschakelt terwijl het apparaat zich in de modus Directe verzending bevindt, wordt automatisch overgeschakeld naar Geheugenverzending.

• Groep kan niet worden gebruikt voor Directe verzending. U kunt hetzelfde document niet naar meerdere bestemmingen verzenden (broadcasting). Wanneer u broadcast of verzending voor een groep opgeeft, schakelt het apparaat automatisch over naar Geheugenverzending.

1Druk op [Dir. TX].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Plaats het origineel in de ADF.

3Selecteer de noodzakelijke scaninstellingen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Voor details over de scaninstellingen, zie "Scaninstellingen".

4Geef een bestemming op met de cijfertoetsen of een Bestemming-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de toets [Wis/Stop] en voert u het juiste nummer in.

Voor details over het opgeven van een bestemming, zie "Een bestemming opgeven".

5Druk op de toets [Start].

Het apparaat kiest een bestemming.

Opmerking

• Documenten worden niet opgeslagen in het geheugen.