Geheugenverzending

De modus Geheugenverzending beschikt over standaardfax, Internetfax, IP-Fax, e-mailverzending en mapverzending.

Belangrijk

• Bij een stroomstoring (de hoofdschakelaar wordt uitgeschakeld) of als het netsnoer van het apparaat ongeveer een uur lang is losgekoppeld, worden alle documenten die in het geheugen zijn opgeslagen gewist. Zodra de hoofdschakelaar wordt ingeschakeld, wordt het stroomstoringsrapport afgedrukt om u te helpen bij het controleren van de lijst met gewiste bestanden. Als u simpelweg de stroom uitschakelt door op de aan/uit-knop te drukken worden documenten niet gewist. Zie Problemen oplossen.

• Wanneer het geheugen vol is (0% verschijnt in "Geheugen" rechtsboven in het scherm) wordt Geheugenverzending uitgeschakeld. Gebruik in dat geval Directe verzending.

1Controleer of [Dir. TX] niet is gemarkeerd.

Normaal gesproken is Geheugenverzending geselecteerd.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Plaats het origineel in de ADF.

3Maak de noodzakelijke scaninstellingen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Voor details over de scaninstellingen, zie "Scaninstellingen".

4Geef een bestemming op met de cijfertoetsen of een Bestemming-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de toets [Wis/Stop] en voert u het juiste nummer in.

Voor details over het opgeven van een bestemming, zie "Een bestemming opgeven".

5Wanneer hetzelfde origineel naar verschillende bestemmingen (broadcasting) moet worden verzonden, drukt u op [Toev.] om de bestemmingen op te geven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

U hoeft niet op [Toev.] te drukken wanneer u een bestemming toevoegt met behulp van de bestemmingslijst.

6Geef de volgende bestemming op.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om het type verzending te veranderen. U kunt hierbij kiezen uit Fax/IP-Fax, Internetfax, E-mail en Map.

Er kunnen meerdere verzendingstypen tegelijkertijd worden aangegeven.

7Druk op de toets [Start].

Opmerking

• Wanneer het gecombineerde totaal aantal geprogrammeerde bestemmingen groter is dan de maximum waarde, is alleen Directe verzending mogelijk.

• Voor de maximum waarden van de volgende items, zie "Maximum waarden".

• Het aantal documenten dat u kunt opslaan in het geheugen voor Geheugenverzending

• Het aantal pagina's dat u kunt opslaan in het geheugen (met behulp van A4-formaat standaard <ITU-T hekje1 kaart>)

• Aantal bestemmingen dat u kunt opgeven per bestand

• Aantal bestemmingen dat u kunt opgeven voor alle bestanden (inclusief bestanden in het geheugen)