Handleidingen voor dit apparaat

Lees deze handleiding aandachtig door voordat u dit apparaat gaat gebruiken.

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor hetgeen u met het apparaat wilt doen.

Belangrijk

• Media variëren, afhankelijk van het type handleiding.

• De gedrukte en elektronische versies van een handleiding hebben dezelfde inhoud.

• Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader moeten geïnstalleerd zijn om deze handleidingen als PDF-bestanden te kunnen bekijken.

• Er moet een webbrowser geïnstalleerd zijn om de HTML-bestanden te kunnen bekijken.

Over dit apparaat

Lees eerst het onderdeel genaamd Veiligheidsinformatie in deze handleiding voordat u dit apparaat gaat gebruiken.

In deze handleiding worden de verschillende functies van het apparaat geïntroduceerd.

Hierin wordt tevens het bedieningspaneel uitgelegd, de voorbereidingsprocedures voor het gebruik van het apparaat, de wijze waarop tekst moet worden ingevoerd, de wijze waarop de meegeleverde cd-rom's moeten worden geïnstalleerd, en de wijze waarop papier, toner, nietjes en andere gebruiksartikelen moeten worden geplaatst.

Problemen oplossen

Hierin worden aanwijzingen gegeven voor het oplossen van gebruikelijke gebruiksgerelateerde problemen.

Kopieer-/Document Serverhandleiding

In deze handleiding worden de functies en het gebruik van het kopieerapparaat en de Document Server uitgelegd. Raadpleeg deze handleiding ook voor uitleg over de wijze waarop originelen moeten worden geplaatst.

Faxhandleiding

Hierin worden de functies en handelingen van de fax uitgelegd.

Printerhandleiding

Hierin worden de functies en handelingen van de printer uitgelegd.

Scannerhandleiding

Hierin worden de functies en bediening van de scanner uitgelegd.

Bedieningshandleiding netwerk- en systeeminstellingen

Hierin wordt uitgelegd hoe u het apparaat aansluit op een netwerk, het apparaat configureert en gebruikt in een netwerkomgeving en de meegeleverde software gebruikt. Hierin wordt ook uitgelegd hoe u de Gebruikersinstellingen kunt wijzigen en hoe u gegevens in het Adresboek kunt opslaan.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is bestemd voor beheerders van het apparaat. Hierin worden de beveiligingsfuncties uitgelegd die u kunt gebruiken om onbevoegd gebruik van het apparaat te voorkomen, gegevens te beveiligen tegen misbruik en informatieverlies te vermijden. Als u geavanceerde beveiligingsvoorzieningen wilt gebruiken, adviseren wij u eerst de volgende instellingen uit te voeren:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering (Secure Sockets Layer) in.

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met behulp van Web Image Monitor.

Zie "Het apparaat instellen" in de Veiligheidsinformatie voor nadere details.

Lees deze handleiding door bij het instellen van de geavanceerde beveiligingsfuncties of van gebruikers- en beheerdersverificatie.

PostScript 3 Supplement

Hierin wordt uitgelegd hoe u PostScript 3 kunt instellen en gebruiken.

UNIX Supplement

Voor "UNIX Supplement" bezoekt u onze website of vraagt u een erkende dealer om advies.

Deze handleiding bevat beschrijvingen van functies en instellingen die wellicht niet beschikbaar zijn op dit apparaat.

Overige handleidingen

• Verkorte Kopieerhandleiding

• Verkorte Printerhandleiding

• Verkorte Faxhandleiding

• Verkorte Scanhandleiding

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installatiehandleiding

• DeskTopBinder Introductiehandleiding

• Handleiding Auto Document Link

Opmerking

• De geleverde handleidingen zijn specifiek voor apparaattypen.

• Er wordt naar de volgende softwareproducten verwezen, met gebruik van algemene namen:

Productnaam

Algemene naam

DeskTopBinder Lite en DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 en ScanRouter EX Enterprise*1

de ScanRouter-bezorgingssoftware

*1 Optioneel