Gecombineerd Kopiëren

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u gecombineerde kopieën kunt maken.

Opmerking

• Als u een origineel op de glasplaat plaatst, moet u beginnen met de eerste pagina die moet worden gekopieerd. Als u originelen in de ADF plaatst, plaats dan de eerste pagina bovenop.

• Als originelen op de glasplaat of in de ADF worden geplaatst en u gebruikt de Batchmodus, druk dan op de toets [Scherp] nadat alle originelen zijn gescand.

• Als u [2-zijdig] voor het origineel heeft geselecteerd, kunt u de richting veranderen. Zie "Originelen en kopieerrichting".

• U kunt de standaardinstellingen voor 1-zijdig combineren veranderen via het scherm Bewerken in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie "Bewerken".

• In deze modus selecteert het apparaat de reproductiefactor automatisch. Deze factor hangt af van het formaat van het kopieerpapier en het aantal originelen.

• De reproductiefactoren die u kunt specificeren liggen tussen 25 - 400%.

• Wanneer een berekende reproductiefactor onder het minimum ligt, wordt deze automatisch aangepast binnen het beschikbare bereik. Bij sommige reproductiefactoren kunnen echter gedeelten van de afbeelding niet gekopieerd worden.

• U kunt geen papier met een aangepast formaat gebruiken.

• Als de richting van de originelen afwijkt van die van het kopieerpapier, draait het apparaat de afbeelding automatisch 90° om een goede kopie te kunnen maken.

• Als het aantal geplaatste originelen kleiner is dan het aantal originelen dat is opgegeven voor het combineren, blijft het laatste paginasegment blanco, zoals afgebeeld.

Afbeelding van Gecombineerd Kopiëren