Invoer/uitvoer

Dit onderdeel beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Invoer/Uitvoer onder Kopiëerapparaat / Documentservereigenschappen.

Standaardinstellingen worden dikgedrukt weergegeven.

Wisselen naar reeks

U kunt selecteren of de modus Batch of SADF wordt weergegeven, wanneer u drukt op [Spec. orig.].

De standaardinstelling is Reeks.

SADF Auto Reset

In de SADF-modus moet een origineel binnen een bepaalde tijd na het vorige origineel worden ingevoerd.

De standaardinstelling is 5 seconden.

U kunt deze tijd instellen van 3 tot 99 seconden in stappen van 1 seconde.

Roteren Sorteren Automatische Papierdoorvoer

Hiermee kunt u opgeven door te gaan met kopiëren als papier van de vereiste richting is opgeraakt bij het Geroteerd sorteren.

De standaardinstelling is Uit.

• Aan

Het kopiëren gaat door wanneer u kopiëerpapier gebruikt met een andere richting. De kopiëeropdracht zal worden afgehandeld zelfs wanneer u het apparaat hebt verlaten.

• Uit

Wanneer papier van de vereiste richting op raakt, stopt het apparaat met kopiëren en geeft het een melding het kopiëerpapier aan te vullen. Wanneer u het papier hebt bijgevuld, zal het apparaat het kopiëren hervatten.

Geheugen Vol Auto Scan Herstart

Indien het geheugen tijdens het scannen van originelen vol raakt, zal het kopieerapparaat eerst kopieën maken van de al gescande pagina's en daarna automatisch verder gaan met het scannen van de resterende pagina's.

De standaardinstelling is Uit.

• Aan

U kunt het apparaat onbemand achterlaten wanneer u kopieën maakt, maar de gesorteerde pagina's zullen niet op volgorde zijn.

• Uit

Wanneer het geheugen vol raakt, stopt het apparaat met de bewerking zodat u de kopiëen kunt weghalen van de uitvoerlade.

Instelling Briefhoofd

Als u bij deze functie [Ja] indrukt, draait het apparaat de afbeeldingen op de juiste wijze.

De standaardinstelling is Nee.

Vaste-richting (boven naar onder) of tweezijdig papier kan mogelijk niet juist afgedrukt worden, afhankelijk van de wijze waarop de originelen en het papier geplaatst zijn.

Nietpositie

U kunt opgeven welke Boven 2 wordt geniet of welke Onder met prioriteit getoond wordt op het beginscherm.

De optionele finisher is nodig voor deze functie.

Type 1 en 2

• Wanneer de Finisher SR3010 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Schuin.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Onder schuin.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

• Wanneer de Finisher SR790 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Onder 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

• Wanneer de boekjesfinisher SR3000 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Midden.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

Type 3 en 4

• Wanneer de Finisher SR790 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Onder 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

• Wanneer Finisher SR3030 is geïnstalleerd:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Sschuin.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

• Wanneer de optionele boekjesfinisher SR3020 is geïnstalleerd:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Midden.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

Vereenvoudigd Scherm: Soorten Afwerking

U kunt opgeven welke toets met prioriteit wordt weergegeven op het Vereenvoudigde scherm voor "Afwerkingstypen".

De standaardinstelling voor "Vereenvoudigd Scherm: Soorten Afwerking 1" is niet ingesteld.

De standaardinstelling voor "Vereenvoudigd Scherm: Soorten Afwerking 2" is niet ingesteld.

De standaardinstelling voor "Vereenvoudigd Scherm: Soorten Afwerking 3" is niet ingesteld.