Wijzigen Standaardinstellingen

Dit onderdeel beschrijft hoe u de instellingen van Gebruikersinstellingen kunt wijzigen.

Belangrijk

• Wanneer Beheerder Verificatiemanagement is ingeschakeld, neem dan contact op met uw Beheerder.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie van de toets Gebruikersinstellingen/Teller

2Selecteer menu.

Om de Eigenschappen te wijzigen van het Kopieerapparaat/de Documentserver te wijzigen, druk op [Kopieerapparaat / Documentservereigenschappen].

3Selecteer de gebruikerseigenschap die moet worden gewijzigd.

4Wijzig de instellingen door de aanwijzingen op het scherm te volgen en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Om wijzigingen aan instellingen ongedaan te maken en terug te keren naar de oorspronkelijke weergave, druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller] toets.