Een aangegeven pagina afdrukken

U kunt de aangegeven pagina alleen afdrukken wanneer u het document geselecteerd heeft vanuit het documentselectiescherm.

1Selecteer het document dat moet worden afgedrukt.

Wanneer een wachtwoord is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

2Druk op [Aangegeven pagina afdrukken].

3Druk op [Aangegeven pagina].

4Geef met de cijfertoetsen de pagina op die moet worden afgedrukt en druk vervolgens op de toets [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op de toets [Start].

Opmerking

• Om een waarde die u heeft ingevoerd te wijzigen, drukt u op de toets die u wilt wijzigen en voert u een nieuwe waarde in.