Testafdruk

Wanneer er heel veel kopieën moeten worden afgedrukt, kunt u vooraf een enkele kopie afdrukken om te controleren of de afdrukvolgorde van de geselecteerde documenten en de afdrukvoorwaarden correct zijn.

Belangrijk

• Deze functie kan alleen worden gebruikt wanneer de Sorteerfunctie is geselecteerd bij de afdrukvoorwaarden.

1Selecteer het document dat moet worden afgedrukt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer een wachtwoord is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

2Druk op [Naar Afdrukscherm].

3Voer het aantal afdrukken in met de cijfertoetsen.

4Selecteer [Sorteren].

5Druk op de toets [Testafdruk].

Er zal maar één kopie worden afgedrukt.

6Druk op [Doorgaan].

Het afdrukken zal worden hervat.

Opmerking

• Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Onderbreken]. Het afdrukscherm zal weergegeven worden en u kunt een ander item instellen.