Een documentnaam opgeven

U kunt de naam van een opgeslagen document wijzigen.

1Druk op [Origineel scannen].

2Druk op [Bestandsnaam].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Er verschijnt een toetsenbord op het scherm.

3Druk op [All. verw.] om de documentnaam die automatisch is ingesteld, te verwijderen.

Door te drukken op [Backspace] kunt u elke gewenste positie verwijderen.

4Voer een documentnaam in en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• U kunt tot 20 tekens voor een documentnaam invoeren. In de lijst worden echter tot 16 tekens weergegeven als de documentnaam. Wanneer bovenstaande limieten worden overschreden, worden in de lijst maximaal 15 tekens van de documentnaam weergegeven.