Voorvertoningsscherm

Het volgende geeft uitleg over de items die worden weergegeven op het voorvertoningsscherm en hoe opgeslagen documenten kunnen worden voorvertoond.

Om opgeslagen documenten voor te vertonen, selecteert u de documenten die u wilt bekijken op het Document Server beginscherm en drukt u vervolgens op [Voorvertoning]. Het voorvertoningsscherm verwijst naar het scherm waar u de inhoud van de gescande documenten kunt bevestigen.

Voorvertoningsscherm

Schermafbeelding van een bedieningspaneel met genummerde oproepafbeeldingen

1. [][][][]

Dit beweegt het weergavegebied in de richting van de pijl.

2. [Uitzoomen], [Inzoomen]

Deze worden gebruikt om op de weer te geven pagina in en uit te zoomen.

3. [Afsluiten]

Dit sluit het voorvertoningsscherm.

4. Bestand weergeven

Dit geeft de bestandsnaam weer.

Als u twee of meer bestanden heeft geselecteerd om voor te vertonen, drukt u op [Veranderen] om van het ene naar het andere bestand te kunnen gaan.

5. Pagina weergeven

Dit geeft het nummer van de huidig geopende pagina weer en het totaal aantal pagina's en het papierformaat.

6. [Veranderen]

Dit slaat de pagina van het geselecteerde bestand om.

7. Positie weergeven

Dit geeft de locatie van de weergegeven voorvertoningsafbeelding weer, wanneer de afbeelding wordt vergroot.

Opmerking

• Wanneer de voorvertoning al is geselecteerd vanuit een andere functie, kan het zijn dat de functie voorvertoningsscherm onbruikbaar wordt.

• De preview weergave is evenmin beschikbaar wanneer het papierformaat groter is dan A3.