Tussenblad

Iedere keer dat een pagina van het origineel wijzigt, wordt er een tussenblad ingestoken. U kunt ook op tussengestoken tussenbladen afdrukken.

Aangezien een tussenblad wordt ingestoken voor elke pagina, kunt u bedrukte oppervlakken beschermen. Deze functie is nuttig bij het kopiëren naar OHP-transparanten.

Voorbeeld van Tussenblad

Belangrijk

• Als [1-zijdig 2-sijdig] is ingesteld, moet u deze instelling annuleren.

• Selecteer, voordat u deze functie gebruikt, de lade voor tussenbladen onder Tussenbladlade in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie "Systeeminstellingen", Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Wanneer u transparanten plaatst in de handinvoer

• Kopiëren

Voorbeeld van Tussenblad

• Blanco

Voorbeeld van Tussenblad

1Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Kopie] of [Blanco] voor de tussenbladen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

Gebruik bij kopiëren op transparanten de handinvoer.

Opmerking

• Wanneer u transparanten instelt voor de handinvoer, drukt u op de toets [Scherp] en selecteert u [OHP(transparant)] bij Speciaal papier.

• Plaats de tussenbladen van hetzelfde formaat en in dezelfde richting als het kopieerpapier of de transparanten.

• Indien u niet op de tussenbladen kopieert, worden ze niet in het aantal kopieën meegeteld.