Tussenvoegen

U kunt deze functie gebruiken om bepaalde pagina's van uw origineel naar tussenbladen te kopiëren of om een tussenblad in te voegen voor elke opgegeven pagina.

Belangrijk

• Voordat u deze functie gebruikt, selecteert u de lade voor de tussenbladen onder Tussenbladlade in Gebruikersinstellingen. Zie "Systeeminstellingen", Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie.

• U kunt de handinvoer niet zo instellen als de hoofdpapierlade.

• Als u Tussenvoegeenheid heeft geselecteerd voor Tussenbladlade 1 of Tussenbladlade 2 in Systeeminstellingen, kunt u niet kopiëren op de tussenbladen.

1Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Tussenv. / Hoofdstuk].

3Selecteer [Tussenv.: Kopie] of [Tussenv.: Blanco].

4Druk op de toets om het hoofdstuknummer te selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om pagina's 11 tot 20 (hoofdstuk) te selecteren, drukt u op [11-20].

5Selecteer de tussenbladlade die het papier bevat voor de tussenbladen.

6Voer de paginalocatie van de eerste pagina van het hoofdstuk in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

7Om een andere paginalocatie op te geven, herhaal stappen 4 t/m 7.

U kunt maximaal 20 locaties opgeven.

8Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

9Na alle instellingen te hebben ingevoerd, drukt u twee keer op [OK].

Opmerking

• Om een waarde die u heeft ingevoerd te wijzigen, drukt u op de toets die u wilt wijzigen en voert u een nieuwe waarde in.

• Als u de tussenbladen in de handinvoer plaatst, moeten deze hetzelfde formaat en dezelfde richting hebben als het kopieerpapier.

• Wanneer Combineren (1-zijdig 2-zijdig) is geselecteerd, worden gespecificeerde pagina's altijd gekopieerd aan de voorkant van kopieën zoals dat ook gebeurt in de modus Hoofdstukken.