Achtergrondnummering

Gebruik deze functie om de nummers op de achtergrond van de kopieën af te drukken.

Wanneer deze functie wordt gebruikt in combinatie met Sorteren, worden op elke set kopieën dezelfde nummers afgedrukt zodat u een overzicht houdt van vertrouwelijke documenten.

Illustratie van Achtergrondnummering

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Stempel].

3Druk op [Achtergrondnummering].

4Voer met de cijfertoetsen het aantal in waarmee moet worden begonnen met tellen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Om de waarde die u ingevoerd heeft, te wijzigen, drukt u op [Wissen]en voert u vervolgens een nieuwe waarde in.

• Wanneer u Kleur heeft geselecteerd, komt de kleurenteller op "1" te staan.

• De standaardkleur is zwart.

• U kunt een cijfer tussen de 1 en 9999 invoeren.

• U kunt de instellingen voor Achtergrondnummering wijzigen onder Stempel in Gebruikersinstellingen. Zie "Stempel" voor meer informatie over Stempel.

• De nummers lijken het gekopieerde beeld in sommige gevallen gedeeltelijk te bedekken.

Verwante onderwerpen

De stempelkleur wijzigen