Origineeltype selecteren

Hiermee kunt u een origineeltype selecteren dat geschikt is voor uw originelen.

Er zijn acht origineeltypen beschikbaar:

Tekst

Voor originelen die hoofdzakelijk tekst of afgedrukte karakters bevatten.

Foto

Voor foto's of afbeeldingen.

• Glanzende foto: gebruik deze instelling als u ontwikkelde foto's kopieert

• Afgedrukte foto: gebruik deze instelling als u foto's of afbeeldingen kopieert die op papier zijn afgedrukt (bijv. in een tijdschrift)

• Gekopieerde foto: gebruik deze instelling als u kopieën of originelen kopieert die door kleurenprinters zijn gemaakt

Tekst/Foto

Voor originelen die zowel tekst als foto's of afbeeldingen bevatten.

Generatiekopie

Voor originelen die zijn gekopieerd. De kopieerafbeelding kan scherp en helder worden gereproduceerd.

Licht

Voor originelen die lichte, met potlood geschreven regels bevatten of voor vaag afgedrukte bladen.

Kaart

Voor originelen met een kaart/plattegrond.

1Selecteer het origineeltype.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• Om [Generatiekopie], [Licht] of [Plattegrond]te kunnen selecteren moet u eerst [Overige] selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

• U kunt de instellingen wijzigen voor origineeltypes die worden weergegeven op de eerste display onder Algemene eigenschappen in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie "Algemene Eigenschappen".

• U kunt selecteren of u de toetsen voor het origineel op de begindisplay wilt weergeven onder Origineeltype weergeven in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie over Origineeltype weergeven "Algemene Eigenschappen".