Kleurbalans

Past de algemene kleurtoon aan wanneer de kopie een rode of blauwe tint heeft.

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Kleur aanpassen].

3Druk op [Kleurbalans].

4U kunt de kleurbalans aanpassen door te drukken op [Lichter] of [Donk.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• De aangepaste instellingen worden gewist en de standaardwaarden worden teruggezet als Auto Verwijderen is uitgevoerd, als de toets [Modi wissen] is ingedrukt of als de stroom wordt uitgeschakeld.

• Voor uitleg en voorbeelden van de mogelijkheden van de kleuraanpassingsfunctie zie "Beschikbare Kleurfuncties".