Stapelen

Hiermee kunt u kopiën van elke pagina in een origineel van meerdere pagina's groeperen.

Illustratie van Stapelen

Wanneer er een finisher is geïnstalleerd, dan wordt, elke keer dat de kopieën van een pagina worden afgeleverd, de volgende kopie verschoven, zodat u elke opdracht per pagina kunt scheiden.

Belangrijk

• U kunt de handinvoer niet gebruiken bij deze functie.

1Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Stapelen].

Wanneer de Finisher SR790 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3010 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3000 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR790 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3030 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3020 is geïnstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [OK].

4Voer het aantal kopieën in met de cijfertoetsen.

5Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Als u een origineel op de glasplaat plaatst, moet u beginnen met de eerste pagina die moet worden gekopieerd. Als u originelen in de ADF plaatst, plaats dan de eerste pagina bovenop.

• Als originelen op de glasplaat of in de ADF worden geplaatst en u gebruikt de Batchmodus, druk dan op de toets [Scherp] nadat alle originelen zijn gescand.

• Papier kan alleen worden gestapeld wanneer aan de apparaatvereisten betreffende afmeting en richting wordt voldaan. Voor meer informatie over deze vereisten, zie "Papiervereisten bij Gebruik van de Finisher".