Handleidingen voor dit apparaat

Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze machine in gebruik neemt.

Verwijzen naar de handleidingen die betrekking hebben op hetgeen dat u met het apparaat wilt doen.

Belangrijk

• De middelen verschillen afhankelijk van de handleiding.

• De gedrukte en elektronische versies van een handleiding bevatten dezelfde inhoud.

• U moet Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader op uw pc geïnstalleerd hebben om de handleidingen in PDF-formaat te kunnen bekijken.

• U moet een webbrowser op uw pc geïnstalleerd hebben om de handleidingen in HTML-formaat te kunnen bekijken.

Over dit apparaat

Lees de Veiligheidsinformatie in deze handleiding voordat u het apparaat gaat gebruiken.

Deze handleiding legt de functies van het apparaat uit. Er wordt tevens uitleg gegeven over het bedieningspaneel, voorbereidende procedures voor het gebruik van het apparaat, hoe u tekst kunt invoeren, hoe u de meegeleverde cd-roms moet installeren en hoe u papier, toner, nietjes en andere verbruiksmiddelen kunt bijvullen.

Problemen oplossen

Een gids voor het oplossen van problemen die ontstaan bij normaal gebruik.

Kopieer-/Document Serverhandleiding

Legt de functies van het Kopieer-/Document Serverhandleiding uit en legt uit hoe u deze bedient. Gebruik deze handleiding ook als referentie voor uitleg over het plaatsen van originelen.

Faxhandleiding

Geeft uitleg over Faxfuncties en -bewerkingen.

Printerhandleiding

Geeft uitleg over Printerfuncties en -bewerkingen.

Scannerhandleiding

Geeft uitleg over Scannerfuncties en -bewerkingen.

Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen

Legt uit hoe het apparaat met een netwerk verbonden kan worden, hoe het apparaat geconfigureerd en bediend kan worden in een netwerkomgeving en hoe de software die wordt meegeleverd, gebruikt kan worden. Bovendien wordt er uitgelegd hoe de instellingen van de Gebruikerstoepassingen kunnen worden aangepast en hoe informatie opgeslagen kan worden in het adresboek.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is voor de beheerders van het apparaat. In de handleiding worden de beveiligingsfuncties uitgelegd die u kunt gebruiken om te voorkomen dat er wordt geknoeid met de gegevens of om het apparaat te beschermen tegen onrechtmatig gebruik. Voor extra beveiliging raden we u aan eerst de volgende instellingen te maken:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Schakel de SSL (Secure Sockets Layer) codering in.

• Verander de gebruikersnaam en wachtwoord van de beheerder met de Web Image Monitor.

Raadpleeg voor meer informatie de Veiligheidsinformatie.

Zorg dat u deze handleiding leest bij het instellen van de extra beveiligingsfuncties of gebruikers- en beheerdersbevestiging.

PostScript 3 Supplement

Legt uit hoe PostScript 3 in te stellen en te gebruiken.

UNIX Supplement

Bezoek voor het "UNIX Supplement" onze website of neem contact op met een officiële dealer.

Deze handleiding bevat beschrijvingen van functies en instellingen die mogelijk niet op dit apparaat beschikbaar zijn.

Overige handleidingen

• Verkorte Kopieerhandleiding

• Verkorte Printerhandleiding

• Verkorte Faxhandleiding

• Verkorte Scanhandleiding

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installatiehandleiding

• DeskTopBinder Introductiehandleiding

• Auto Document Link Handleiding

Opmerking

• De meegeleverde handleidingen zijn specifiek voor alle apparaattypes.