Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

A TWAIN illesztőprogram telepítése a mellékelt CD-ROM-ról

A jelen rész ismerteti, hogyan telepítse a kliensszámítógépre a TWAIN illesztőprogramot a mellékelt "Scanner Driver and Utilities" című CD-ROM-ról.

A hálózati TWAIN szkenner használatához telepítenie kell a TWAIN illesztőprogramot a kliensszámítógépen.

  1. Indítsa el a Windows-t, majd helyezze be a "Scanner Driver and Utilities" feliratú CD-ROM-ot a kliensszámítógép CD-ROM-meghajtójába.

    A telepítő automatikusan elindul, és megjelenik a [Scanner Driver and Utilities] párbeszédpanel.

  2. Kattintson a [TWAIN illesztőprogram] gombra.

  3. Elindul a TWAIN illesztőprogram telepítőprogramja. Kövesse az utasításokat.

    Megjegyzés

    • A telepítés megkezdése előtt ellenőrizze a TWAIN illesztőprogram rendszerkövetelményeit. A rendszerkövetelmények részleteivel kapcsolatban lásd a "CD-ROM-on mellékelt szoftver" című részt.

    • Telepítheti a programot az automatikus indítású program segítségével. Az automatikus indítás programról további tudnivalókat lásd az "Automatikus programfuttatás" című részben.

    • Ha a telepítőprogram nem indul el automatikusan, lásd az "Automatikus programindítás" című részt.

    • Ha befejeződött a telepítés, megjelenik egy üzenet, amely felszólít a kliensszámítógép újraindítására. Ebben az esetben indítsa újra a kliensszámítógépet.

    • A telepítés befejezését követően a használatban lévő készülék nevével elátott mappa jelenik meg a [Start] menü [Minden program] vagy [Programok] almenüjében. A súgó innen jeleníthető meg.

    • A hálózati TWAIN szkenner használatáról szóló megjegyzések a "Readme.txt" fájlban találhatóak. Használat előtt feltétlenül olvassa el.