Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

A hálózati TWAIN szkenner áttekintése

Jelen rész áttekinti a hálózati TWAIN szkenner funkciót.

A TWAIN szkenner módban megoszthatja ezt a készüléket több számítógéppel. Ezért nem szükséges a szkennerhez egy külön számítógépet előkészítenie, vagy a szkennert az egyes számítógépekkel újracsatlakoztatnia, ha azt használni kívánja.

Példa a hálózati TWAIN szkennerre

  1. A készülék

    Beszekenneli az eredetit miután az egyik kliensszámítógéptől szkennelési utasítást kapott, majd a hálózaton keresztül elküldi a szkennelt fájlt a kliensszámítógépre.

  2. Kliensszámítógép

    Megadja a szkenner beállításait és vezérli az olyan alkalmazást használó szkennert, mint például a DeskTopBinder Lite, amely támogatja a hálózati TWAIN szkennert. Fogadja a készülék által szkennelt fájlokat, majd megjeleníti azokat olyan alkalmazás segítségével, amely támogatja a hálózati TWAIN szkennert.

    Megjegyzés

    • Ha a készüléket hálózati TWAIN szkennerként használja, nem szükséges megnyomnia a készülék vezérlőpanelén található [Szkenner] gombot. A képernyő automatikusan átvált, amikor egy ügyfélszámítógépről eredetiket szkennel a TWAIN meghajtó segítségével. Ha a hálózati TWAIN szkennertől eltérő funkciót szeretne használni, nyomja meg a [Kilépés] gombot.

      Példa a műveleti képernyőkijelzésre