Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

E-mail képernyő

Jelen rész ismerteti a képernyő felépítését, amikor szkennelt fájlokat küld e-mailben.

A megjelenített funkciók választógombként szolgálnak. Az egyes tételek gombját megnyomva választhatja ki vagy jelölheti meg.

Egy tételt kiválasztva vagy megjelölve az kiemelődik a következőképpen [Műveleti panel képernyő illusztráció]. A nem kiválasztható gombok a következőképpen jelennek meg [Műveleti panel képernyő illusztráció].

Példa a műveleti képernyőkijelzésre számozott segítséggel

  1. Célállomások mezője

    Megjelenik a megadott célállomás. Ha egynél több célállomást jelölt ki, nyomja meg a [Felfelé mutató nyíl] vagy a [Lefelé mutató nyíl] gombot a célállomások közötti görgetéshez.

  2. E-mail / Mappa

    A fülek megnyomásával kapcsoljon az E-mail és a Szkennelés mappába képernyő között.

    Akkor is kapcsoljon a képernyők között, amikor ugyanazt a fájlt e-mailen és Szkennelés mappába funkcióval egyaránt elküldi.

  3. E-mail ikon

    Azt jelzi, hogy a berendezés az e-mail képernyőt jeleníti meg.

  4. [Kézi bevitel]

    A címlistában nem meghatározott célállomások megadásához nyomja meg ezt a gombot, majd a megjelenő programozható billentyűzet segítségével adja meg az e-mail címeket.

  5. [Reg. sz.]

    Nyomja meg egy célállomást az öt számjegyű azonosítóval történő meghatározásához.

  6. Célállomáslista

    Megjelenik a készülékben regisztrált célállomások listája. Ha nem lehet az összes célállomást megjeleníteni, nyomja meg a [Felfelé mutató nyíl] vagy [Lefelé mutató nyíl] gombot a képernyő váltásához.

    A (Műveleti panel képernyő illusztráció) szimbólum a csoportcélállomásokat jelzi.

    A (Műveleti panel képernyő illusztráció vagy a Műveleti panel képernyő illusztráció) szimbólum olyan célállomást jelöl, amely képes titkosított e-mail fogadására.

  7. [Szöveg] [Tárgy] [Biztonság] [Küldő neve] [Vételről ért.]

    Írja be az üzenetet és adja meg a tárgyat, biztosítást (titkosítás és egy aláírás), a küldőt, és azt, hogy használjon-e üzenetkiosztási értesítést.