Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

Ha a kétirányú kommunikáció nincs engedélyezve

Ha a kétirányú kommunikáció le van tiltva, adjon meg opcióbeállításokat.

Fontos

  1. Kattintson a [Nyomtatók és faxok] opcióra a [Start] menüben.

    Megjelenik a [Nyomtatók és faxok] ablak.

    Ha Windows 2000 operációs rendszert használ, kattintson a [Nyomtatók] opcióra a [Start] menü [Beállítások] pontjánál. Megjelenik a [Nyomtatók] ablak.

    Ha Windows Vista operációs rendszert használ, kattintson a [Nyomtatók] opcióra a [Start] menü [Vezérlőpult] pontjánál. Megjelenik a [Nyomtatók] ablak.

  2. Kattintson annak a nyomtatónak az ikonjára, amit használni kíván.

  3. A [Fájl] menüben kattintson a [Tulajdonságok] opcióra.

    Ha Windows Vista operációs rendszert használ, kattintson image a jobb egérgombbal a megfelelő nyomtatóra, majd kattintson a [Tulajdonságok] elemre.

  4. Kattintson a [Tartozékok módosítása] lapra.

    Ha a [Tartozékok módosítása] lap opciói nincsenek engedélyezve, akkor a kétirányú kommunikáció engedélyezve van. Ebben az esetben természetesen nem kell módosítani az opcionális beállításokat.

    Ha RPCS nyomtatóvezérlőt használ, kattintson a [Tartozékok módosítása] lapra.

  5. Válasszon a telepített opciók közül a [Nyomtató tartozékok kiválasztása:] segítségével , majd tegye meg a szükséges módosításokat.

  6. Válassza ki a rendelkezésre álló memóriát az [Összes memória:] lehetőségnél, ha van a számítógépben opcionális SDRAM modul.

  7. A [Papírtálca beállításai:] lehetőségnél kattintson a megfelelő tálcára, majd adja meg hozzávetőlegesen a tálca méretét, pozícióját és típusát. Jelölje be a [Ne haszn. az auto. ad. választás] jelölőnégyzetet, ha nem szeretné, hogy a tálca kiválasztása automatikus legyen.

  8. Kattintson az [OK] gombra a nyomtató tulajdonságai párbeszédablak bezárásához.