Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

Hálózati segédprogram használata esetén

Ha a készülék hálózathoz csatlakozik, a beállítás elvégzése vagy megváltoztatása során ügyeljen az alábbiakra:

További részletekért lásd a felhasználói kézikönyvet és a ScanRouter kézbesítő szoftverhez és DeskTopBinder programhoz tartozó Súgót.

Betárcsázós útvonalválasztó csatlakoztatásakor hálózati környezetben

A csatlakoztatni kívánt kézbesítő szerver beállításait megfelelően el kell végezni a készüléken a ScanRouter kézbesítő szoftver, az Auto Document Link vagy a DeskTopBinder segítségével. Továbbá állítsa be megfelelően a csatlakoztatott eszközöket a ScanRouter kézbesítő szoftver adminisztrációs segédprogramjának I/O beállításai segítségével.

Ha a hálózati környezet megváltozik, tegye meg a kézbesítő szerver számára szükséges változtatásokat a készülék, a kliens számítógépek adminisztrációs segédprogramja, valamint az Auto Document Link és a DeskTopBinder segítségével. Továbbá állítsa be a megfelelő információkat a ScanRouter kézbesítő szoftver adminisztrációs segíédprogramjának I/O beállításaival.

Fontos

  • Ha a készülék úgy van beállítva, hogy betárcsázós útvonalválasztón keresztül kapcsolódjon a kézbesítő szerverhez, az útvonalválasztó minden esetben betárcsáz és online módba vált, amikor kapcsolat létesül a kézbesítő szerverrel. Ez megnövelheti a telefonszámlát.

Betárcsázós hozzáférést használó számítógép esetén

  • Ne telepítse a ScanRouter kézbesítő szoftvert betárcsázós hozzáférést használó számítógépen.

  • A ScanRouter kézbesítő szoftver, DeskTopBinder, Auto Document Link, illetve TWAIN meghajtó betárcsázós hozzáféréssel rendelkező számítógépen történő használata esetén a beállítástól függően a rendszer betárcsázhat, amikor a kézbesítő szerverhez és egyéb berendezésekhez kapcsolódik. Ha a számítógép úgy van beállítva, hogy automatikusan csatlakozzon az internethez, a megerősítő párbeszédpanel nem jelenik meg, és ez telefonköltséget vonhat maga után anélkül, hogy a felhasználó ennek tudatában lenne. A szükségtelen kapcsolódások megelőzése érdekében a számítógépet állítsa be úgy, hogy a megerősítést kérő párbeszédpanel mindig jelenjen meg a kapcsolódás előtt. A fent felsorolt szoftverek használata esetén ne kapcsolódjon feleslegesen.