Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

Fontos tudnivaló

Jelen kézikönyv tartalma előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhat. A cég semmilyen esetben nem felelős a készülék kezelése vagy működtetése során bekövetkezett közvetlen, közvetett, különleges vagy véletlenszerű károkért.

Lézerbiztonság:

Ez a berendezés 1. osztályú lézerkészülék, biztonságos irodai/EDP használatra. A készülék nyolc darab AlGalnP 9 milliwattos 648 - 663 nanométer hullámhosszúságú lézerdiódát tartalmaz minden emitterre. A lézerrel való közvetlen (vagy közvetett tükrözött) szemkontaktus súlyos szemsérülést okozhat. A biztonsági óvintézkedések és a reteszelési mechanizmusok segítenek megakadályozni, hogy a működtető ki legyen téve a lézersugárnak.

A következő címke a készülék hátoldalán található.

kép

Figyelem! Veszélyes sugárzás!

A kézikönyvben leírtaktól eltérő használat, beállítások, illetve az eljárások eltérő teljesítménye veszélyes sugárzás-kitettséghez vezethet.

Megjegyzés: ellenőrizze készüléke típusát

A készülék típusneve nincs feltüntetve a következő oldalakon. Mielőtt elolvasná a kézikönyvet, ellenőrizze készüléke típusát.

  • 1.típus: 55/70 lap/perc(A4Portrait, 81/2 × 11Portrait) (Színes / Fekete-fehér)

  • 2. típus: 60/75 lap/perc(A4Portrait, 81/2 × 11Portrait) (Színes / Fekete-fehér)

Bizonyos típusok nem minden országban állnak rendelkezésre. Részletekért forduljon a viszonteladóhoz.

Méretrendszer

A kézikönyvben kétféle méretrendszer használatos. Ehhez a készülékhez a metrikus verziót vegye figyelembe.

Megjegyzések a jó minőség érdekében

A jó másolási minőség érdekében a gyártó az általa gyártott eredeti festék használatát javasolja.

A gyártó nem felelős semmiféle kárért, amelyet az eredményez, hogy irodai készülékeihez nem a gyártó által javasolt eredeti termékeket használta.

Áramforrás

220 - 240 V, 50/60 Hz, 12 A vagy ennél több

Kérjük ellenőrizze, hogy a tápkábelt a fentiek szerint csatlakoztatta az áramforráshoz. Az áramforrásra vonatkozó részleteket a Hibaelhárítás útmutatóban talál.