Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

Szkennelés típusa

Ha az eredeti dokumentum fényképeket, illusztrációkat vagy a szürke összetett árnyalataival ábrázolt diagramokat tartalmaz, akkor a kép élességét a megfelelő szkennelési típus kiválasztásával optimalizálhatja.

Szöveg

Válassza a [Szöveg] beállítást, ha erősen kontrasztos fekete-fehér képet tartalmazó dokumentumot küld. Használja ezt a beállítást, ha tisztábban látható szöveget kíván továbbítani akkor is, ha az eredeti dokumentum szöveget és fényképeket tartalmaz.

Szöveg / Vonalas ábrák

Válassza a [Szöveg / vonalrajz] beállítást, ha erősen kontrasztos fekete-fehér képet tartalmazó dokumentumot küld, növelt felbontásban. A [Szöveg] mód gyorsabb beolvasási sebességet; [Szöveg / vonalrajz] mód magasabb szkennelési minőséget eredményez.

Szöveg / Fénykép

Válassza a [Szöveg / fénykép] beállítást, ha a továbbítandó dokumentum nagy kontrasztú fekete-fehér képet, például szöveget, és szürkefokozatos képet, például fényképet is tartalmaz.

Fénykép

Válassza a [Fénykép] beállítást, ha a továbbítandó dokumentum szürkefokozatokkal rendelkező képet, például fényképet tartalmaz, illetve színes dokumentumok esetén.

  1. Nyomja meg a [Szkennelési beállítások] gombot.

    Vezérlőpanel képernyő - kép

  2. Ellenőrizze, hogy a [Szkennelés típusa] beállítás ki van-e választva.

    Vezérlőpanel képernyő - kép

  3. Válassza ki a szkennelés típusát, majd nyomja meg az [OK] gombot.

    Vezérlőpanel képernyő - kép

Megjegyzés

Referencia

Kapcsolódó témakörök

JBIG átvitel