Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

Körfax sorrendje

Használja ezt a funkciót egy adott eredeti több célállomáshoz történő egyidejű küldéséhez.

Körfaxot különféle átviteli mód segítségével (fax, IP-Fax, Internetfax, e-mail és mappa) küldhet.

Több célállomás megadásához adja meg az első célállomást, majd a következőt a [H.ad] gomb megnyomásával.

Ha több célállomást is megadott ugyanahhoz a dokumentumhoz (körfax), a dokumentumok a meghatározás sorrendjében kerülnek elküldésre. Ha a faxüzenet nem küldhető el, a készülék újratárcsázza az adott célállomást a körfax számára megadott utolsó célállomás után. Ha például a körfaxban négy célállomást ad meg a gépnek A-tól D-ig, és az A és C állomások foglaltat jeleznek, a készülék az alábbi sorrendben hívja fel az állomásokat: A, B, C, D, A és C.

Az átvitel előrehaladtának ellenőrzéséhez nyomtassa ki az átvitt fájlok listáját. Lásd: A memóriában tárolt fájlok listájának nyomtatása (Átviteli fájllista nyomtatása)

Ha a kiegészítő G3 interfész egység telepítve van, használhatja az egyidejű átvitel funkciót faxok különböző telefonvonalakra történő egyidejű küldésére. Lásd: Egyidejű átvitel több vonali csatlakoztatás használatával.

Ha egy másik átvitelt is megad a különböző célállomásokra történő egyidejű átvitel során, akkor az aktuális és a második átvitelben a faxok felváltva kerülnek elküldésre minden hátralévő célállomásra.

Például, ha A és B célállomásokat egyidejű átvitelhez adja meg, majd később a C és D célállomásokat is egyidejű átvitellel szeretné elérni amíg az A célállomás felé az átvitel még folyamatban van, akkor a készülék a faxokat a következő sorrendben fogja küldeni: A, C, B, és D.

Ha az előző fájl és a következő fájl is készen áll a küldésre, akkor is ugyanabban a sorrendben kerülnek átvitelre.

Megjegyzés

Referencia