Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Používání obslužných programů sítě

Jakmile je tiskárna připojena k síti, při nastavování zařízení nebo při změně nastavení dodržujte následující body:

Více informací naleznete v provozních pokynech a nápovědě pro ScanRouter delivery software a DeskTopBinder.

Je-li v síťovém prostředí zapojen směrovač telefonického připojení

Nastavení doručovacího serveru pro připojení musíte provést podle zařízení s doručovacím softwarem ScanRouter, Auto Document Link nebo DeskTopBinder. Připojená zařízení kromě toho nastavte pomocí nastavení I/O nástroje pro správu doručovacího software ScanRouter.

Pokud se změní síťové prostředí, proveďte nezbytné změny na doručovacím serveru pomocí zařízení, správcovského programu na klientských počítačích, Auto Document Link a DeskTopBinder. Pomocí nastavení I/O nástroje pro správu doručovacího software ScanRouter nastavte i správné informace pro připojená zařízení.

Důležité

  • Má-li zařízení nastaveno připojení k doručovacímu serveru prostřednictvím směrovače telefonického připojení, směrovač zavolá a přejde do stavu online pokaždé, když je vytvořeno spojení s doručovacím serverem. Mohou se zvýšit telefonní poplatky.

Při připojení k počítači, který používá vytáčený přístup

  • Neinstalujte doručovací software ScanRouter do počítače, který používá vytáčený přístup.

  • Při použití doručovacího software ScanRouter, DeskTopBinder, Auto Document Link nebo ovladače TWAIN na počítači s vytáčeným přístupem lze vytáčené připojení v závislosti na nastavení navázat při připojení k doručovacímu serveru a ostatním zařízením. Je-li počítač nastaven, aby se k Internetu připojil automaticky, nezobrazí se potvrzovací dialogové okno a telefonní poplatky se bez vašeho vědomí mohou zvýšit. Chcete-li zbytečným připojením zamezit, měli byste počítač nastavit, aby před každým navázáním připojení zobrazoval potvrzovací dialogové okno. Při použití výše uvedených softwarů se zbytečně nepřipojujte.