Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Ochranné známky

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, Adobe Type Manager, Flash, Macromedia, PageMaker, PostScript a Reader jsou buď registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Adobe Systems Incorporated ve Spojených státech anebo v dalších zemích.

Apple, AppleTalk, EtherTalk, Macintosh, Mac OS a TrueType jsou registrované ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované ve Spojených státech a dalších zemích.

Bonjour® je registrovaná ochranná známka společnosti Apple Inc.

Slovní označení a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky společnosti Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití takových značek společností Ricoh Company, Ltd. je možné jen v rámci licence.

Citrix® a MetaFrame® jsou registrované ochranné známky společnosti Citrix Systems, Inc.

Linux® je registrovaná ochranná známka společnosti Linus Torvalds ve Spojených státech a dalších zemích.

Microsoft®, Windows®, Windows NT®, Windows Server® a Windows VistaTM jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft Corporation ve Spojených státech anebo dalších zemích.

Monotype je registrovaná ochranná známka společnosti Monotype Imaging, Inc.

Netscape a Netscape Navigator jsou registrované ochranné známky společnosti Netscape Communications Corporation.

Novell, NetWare, NDS a NDPS jsou registrované ochranné známky společnosti Novell, Inc.

PCL® je registrovaná ochranná známka společnosti Hewlett-Packard Company.

PowerPC® je registrovaná ochranná známka společnosti International Business Machines Corporation ve Spojených státech anebo v dalších zemích.

RED HAT je registrovaná ochranná známka společnosti Red Hat, Inc.

Sun, Sun Microsystems, logo Sun, Solaris, Java, logo Java Coffee Cup, J2SE a všechny ochranné známky a loga založené na Javě jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Sun Microsystems, Inc. ve Spojených státech a dalších zemích.

UNIX je registrovaná ochranná známka ve Spojených státech a dalších zemích, poskytovaná v licenci výhradně prostřednictvím společnosti X/Open Company Limited.

UPnP je ochranná známka spolecnosti UPnP Implementers Corporation.

Ostatní názvy produktů jsou v tomto textu použity pouze pro účely identifikace a mohou být ochrannými známkami příslušných společností. Neděláme si na takové značky žádná práva.

Níže jsou uvedeny úplné názvy operačních systému Windows: