Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Důležité upozorění

Obsah této příručky se může změnit bez předchozího upozornění. Společnost nebude v žádném případě odpovědná za přímé, neřímé, specifické, náhodné nebo následné poškození vzniklé v důsledku manipulace s tímto zařízením či v důsledku jeho provozu.

Laserová bezpečnost:

Tento stroj je považován za laserové zařízení třídy 1 a je bezpečné pro používání v kanceláři/EDP. Stroj obsahuje osm laserových diod AlGalnP, 9 mW, 648 - 663 nm vlnové délky pro každý emitor. Přímý (nebo nepřímý odražený) oční kontakt s laserovým paprskem může způsobit vážné poškození očí. Proto, aby obsluha nemohla být vystavena laserovému paprsku, byla použita bezpečnostní konstrukční opatření a pojistné mechanismy.

Tento štítek je na zadní straně stroje.

obraz

Upozornění na působení nebezpečného záření

Použití ovládacích prvků nebo upravení či provedení postupů jinak, než je popsáno v této příručce, může způsobit nebezepčného ozáření.

Poznámky: Zkontrolujte si typ zařízení

Názvy modelů zařízení se na následujících stránkách neobjevují. Zkontrolujte si typ zařízení, než začnete příručky číst.

  • Typ 1: 55/70 kopií za minutu (A4Portrait, 81/2 × 11Portrait) (barevně / černobíle)

  • Typ 2: 60/75 kopií za minutu (A4Portrait, 81/2 × 11Portrait) (barevně / černobíle)

Některé typy nemusí být ve všech zemích v prodeji. Podrobnosti vám sdělí váš místní prodejce.

Údaj o rozměrech

V této příručce jsou použity dvě měrné soustavy. U tohoto zařízení používejte metrickou verzi.

Provozní doporučení kvality

Z ohledem na kvalitu výrobce doporučuje, abyste používali originální toner od výrobce.

Výrobce nebude v žádném případe odpovědný za škody nebo výdaje, které mohou vzniknout při používání dílů jiných, než jsou originální díly od výrobce.

Zdroj napájení

220 - 240 V, 50/60 Hz, 12 A nebo více

Dbejte prosím na to, abyste napájecí šňůru zapojili do zdroje napájení uvedeného výše. Podrobnosti o zdroji napájení viz část „Připojení napájení", Odstraňování problémů.