Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Plný režim T.37

Toto zařízení je kompatibilní s plným režimem T.37. Plný režim T.37 je mezinárodní standard pro vysílání Internet faxu. (Doporučení ITU-T, RFC2532)

Když je uskutečněna Internet faxová komunikace mezi zařízeními kompatibilními s plným režimem T.37, příjemce odešle na základě příjmu žádosti o oznámení připojené k odeslanému e-mailu potvrzení (odesláno). Toto potvrzení obsahuje údaje o možnostech přijímacího zařízení (typ komprese, formát papíru a rozlišení). Pokud je příjemce naprogramován v adresáři jako příjemce s plným režimem, odesílatel automaticky zaregistruje přijaté údaje do adresáře. To vám umožní zasílat následující dokumenty Internet faxu příjemci na základě těchto údajů.

Odeslání potvrzení příjmu

Když je přijat e-mail a odesílatel vyžaduje potvrzení příjmu, přijímající zařízení odešle potvrzení obsahující informace o možnostech přijímajícího zařízení (typ komprese, formát papíru a rozlišení).

Registrace obsahu přijatých potvrzení příjmu

Když odesílatel přijme potvrzení obsahující údaje o možnostech přijímacího zařízení, odesílatel zkontroluje, že adresa konečného příjemce je naprogramována v adresáři. Pokud je naprogramována jako příjemce s plným režimem, odesílatel automaticky zaregistruje údaje o možnostech přijímacího zařízení. Zaregistrované údaje o možnostech přijímacího zařízení jsou aktualizovány vždy, když odesílatel přijme nové údaje o možnostech přijímacího zařízení. Odesílatel může zasílat dokumenty příjemci na základě těchto údajů.

Pokud je zařízení příjemce zaregistrováno jako zařízení s podporou jednoduchého režimu nebo pokud není v adresáři zaregistrované, registrace informací o možnostech zařízení příjemce nebude možná.

Pokud možnosti příjmu zařízení příjemce znáte, můžete je nastavit ručně.

Vyžádání potvrzení o příjmu

Pokud zařízení příjemce podporuje plný režim T.37 a je v adresáři naprogramované jako zařízení s podporou plného režimu, zařízení odesílatele si vyžádá od zařízení příjemce potvrzení příjmu. Poté zařízení přijme potvrzení (odesláno) obsahující údaje o možnostech přijímacího zařízení.

Upozornění

Odkaz