Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Pořadí rozesílání

Funkce rozesílání slouží k odeslání stejného originálu více příjemcům současně.

Rozesílat můžete prostřednictvím různých typů vysílání (fax, IP-Fax, Internet fax, e-mail a složka) současně.

Při zadávání více příjemců nejprve zadejte prvního příjemce a potom zadejte dalšího stisknutím tlačítka [Přidat].

Pokud vytáčíte několik příjemců se stejným dokumentem (rozesílání), dokumenty jsou odeslány v pořadí, ve kterém jste vytočili příjemce. Pokud faxový dokument nebylo možné odeslat, zařízení opakuje vytáčení tohoto příjemce po vytočení posledního příjemce zvoleného pro rozesílání. Například pokud zvolíte pro rozesílání čtyři příjemce, A až D, a pokud jsou linky příjemců A a C obsazeny, zařízení vytočí příjemce v následujícím pořadí: A, B, C, D, A a C.

Pro kontrolu postupu vysílání vytiskněte Seznam vysílaných souborů. Viz "Tisk seznamu souborů v paměti (Tisk seznamu vysílaných souborů)".

Jestliže je nainstalována volitelná jednotka rozhraní G3, funkci současně probíhajícího rozesílání lze použít k současnému odesílání faxů na různých telefonních linkách. Viz "Současně probíhající rozesílání pomocí více linek".

Pokud během rozesílání více příjemcům určíte druhé vysílání, faxy budou odesílány střídavě na zbývající příjemce aktuálního a druhého rozesílání.

Pokud pro rozesílání zadáte například příjemce A a B a potom zadáte rozesílání pro příjemce C a D (zatímco probíhá vysílání na příjemce A), zařízení provede volbu příjemců v následujícím pořadí: A, C, B a C.

Pokud čeká předchozí soubor a následující soubor, budou odeslány ve stejném pořadí.

Upozornění

Odkaz