Afsendelse af e-mail

Følgende tabel informerer dig om indstillinger af det maksimale antal værdier for funktionen Afsendelse af e-mail.

Værdier for indstillingsemner til Afsendelse via e-mail

Emne

Maksimal værdi

Kommentarer

Antal tegn i emnelinje

128 alfanumeriske tegn

-

Antal tegn i e-mail-besked

80 alfanumeriske tegn

Dette er det totale antal tegn, der er valgt fra listen, og antallet af tegn, der er indtastet direkte fra teksten.

Antal tegn i e-mail-adresse

128 alfanumeriske tegn

E-mail-adresser, der er fundet via en søgning i en LDAP-server, kan ikke vælges, hvis de indeholder flere end 128 tegn.

Antal adresser, som du kan angive samtidigt

500 adresser

Man kan angive 100 destinationer via direkte indtastning inklusive LDAP-søgning. Vælg de resterende 400 destinationer fra registrerede adresser.

Filstørrelse, der kan sendes

725,3 MB pr. fil

Antal sider, der kan sendes

2000 sider pr. fil