Ændring af registreret program

Hvis du vil ændre indstillingerne, der er registreret for et program:

1. Tryk på tasten [Program].

2. Tryk på [Hent].

3. Tryk på nummeret på det program, der skal ændres.

Indstillinger, der er registreret i programmet hentes, og startskærmbilledet vises igen.

4. Ret programmets indstillinger.

5. Tryk på tasten [Program].

6. Tryk på [Programmér].

7. Tryk på nummeret på det program, hvis indstillinger du ændrede, eller nummeret på et andet program, hvor du ønsker at registrere de ændrede indstillinger.

8. Hvis man vælger et program, der allerede er registreret, vises en bekræftelsesmeddelelse. For at overskrive programmet skal man trykke på [Ja].

Hvis man vælger et nyt programnummer, kan man udelade dette trin. Fortsæt til næste trin.

9. Indtast et programnavn.

10. Tryk på [OK].

Hvis det overskrives, slettes det registrerede program.

Det nye programnavn vises kort, og derefter vises startskærmbilledet igen efter et øjeblik.