Registrering af hyppigt anvendte indstillinger

Registrering af hyppigt anvendte indstillinger i et program:

1. På scannerens startskærmbillede skal du foretage de indstillinger, du vil registrere i et program.

2. Tryk på tasten [Program].

Illustration af tasten Program

3. Tryk på [Programmér].

Illustration af skærm på kontrolpanel

4. Vælg nummeret på det program, hvor du vil registrere indstillingerne.

Programnumre med er allerede indstillede.

5. Indtast programnavnet.

6. Tryk på [OK].

Skærmbilledet Program kommer frem igen. Når indstillingerne er blevet succesfuldt registreret, kommer frem på venstre side af det registrerede programnummer, og programnavnet vises på højre side. Startskærmbilledet kommer frem igen efter et kort øjeblik.