Ændring af startcifferet i et filnavns serienumre

En enkeltsidet fil tildeles et serienummer efter filnavnet. Startcifferet i dette serienummer kan ændres på følgende måde:

1. Tryk på [Send filtype/-navn].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Tryk på [Skift] til højre for brugernavnsfeltet.

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Indtast startcifferet i serienummeret med de numeriske taster.

4. Tryk på tasten [Sharp].

5. Tryk på [OK].

Bemærk

• Man kan kun ændre startcifferet, hvis andet end [Enkeltside] er valgt som filtype.

• Man kan ændre antallet af cifre i et serienummer. Man kan ændre antallet i [Scannerfunkt.], [Antal cifre til enkeltsidefiler]. Man kan vælge 4 eller 8. For flere detaljer henvises til "Scannerfunktioner" i "Vejledning om generelle indstillinger".