Bemærkninger og begrænsninger ift. filtyper

Afhængigt af det valgte filformat gælder følgende begrænsninger:

Enkeltsidet [TIFF / JPEG]

• Originaler, der er scannet i sort og hvid, sendes som TIFF-filer.

• I følge indstillingerne, der er angivet for [Komprimering (gråtoneskala / fuld farve)] under [Scannerfunktioner], sendes originaler, der er scannet i fuld farve eller gråtoneskala, i en af de følgende filtyper:

• [Til]: JPEG-fil

• [Fra]: TIFF-fil

Flersidet [TIFF]

• Når fuld farve, gråtoneskala eller [Auto,atisk farvevalg] angives under [Scannetype] og [Komprimering (gråtoneskala / fuld farve)] indstilles til [Til] under [Scannerfunktioner], kan du ikke vælge [TIFF] under [Flere sider].

• Selv om man vælger [TIFF] under [Flersidet], bliver filer, der er gemt i JPEG-format, automatisk ændret til flersidede PDF-filer og herefter sendt.

Højkomprim.-PDF

• Man kan ikke vælge [Højkomprim.-PDF] hvis:

• [Send og gem] vælges under [Gem fil].

• [Sort & hvid: Tekst], [B & W: Tekst / stregtegning], [S & H: tekst / Foto], [Sort & hvid: Foto] eller [Autom. farvevalg] vælges under [Scannetype].

• [100 dpi] eller [150 dpi] vælges som opløsning.

• [Vis eksempel] vælges.

• Maskinen fungerer med leveringssoftwaren ScanRouter, og når hentningsfunktionen bruges. Yderligere information om hentningsfunktioen findes i vejledningen, der leveres sammen med leveringssoftwaren ScanRouter.

• Adobe Acrobat Reader/ Adobe Reader 5.0 og nyere versioner understøtter højkomprimerings-PDF.

• Højkomprim.-PDF-filer, der er oprettet af denne maskine, kan ikke udskrives med funktionen PDF Direkte udskrivning.

• Højkomprimerede PDF-filer kan ikke vises korrekt ved hjælp af DeskTopBinder Easy Viewer. Yderligere information om hentningsfunktionen findes i vejledningen, der leveres sammen med leveringssoftwaren ScanRouter.