Oversigt over netværkets TWAIN-scanner

Dette afsnit indeholder en oversigt over netværkets TWAIN-scannerfunktion.

Med TWAIN-scannerfunktionen kan man dele denne maskine mellem flere computere. Derfor behøver man ikke forberede en speciel computer for scanneren eller gentilslutte scanneren og hver enkelt computer, hver gang man har behov for at bruge den.

Illustration af netværkets TWAIN-scanner

1. Denne maskine

Scanner en original efter modtagelse af en scanningsinstruktion fra en klientcomputer, og sender derefter scanningsfilen til klientcomputeren over netværket.

2. Klientcomputer

Angiver scannerindstillinger og kontrollerer scanneren ved hjælp af et program f.eks. DeskTopBinder Lite, der understøtter netværkets TWAIN-scanner. Modtager filerne, der er scannet af maskinen, og viser dem med et program, der understøtter netværkets TWAIN-scanner.

Bemærk

• Når maskinen bruges som en netværks-TWAIN-scanner, behøver du ikke trykke på tasten [Scanner] på maskinens kontrolpanel. Skærmbilledet skifter automatisk, når du scanner en original fra en klientcomputer ved hjælp af TWAIN-driveren. Hvis du vil bruge andre funktioner end netværks-TWAIN-scanneren, skal du trykke på [Afslut].