Valg af destination fra destinationslisten

Vælg en destination fra destinationslisten.

1. I destinationslisten skal du trykke på tasten, der indeholder destinationsnavnet.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Den valgte destination fremhæves og vises også i destinationsfeltet øverst i skærmbilledet.

Destinationer er registreret i leveringsserveren under overskrifter. Destinationslisten opdateres automatisk.

Bemærk

• Hvis måldestinationen ikke vises, skal man trykke på [Up arrow key] eller [Down arrow key] for at rulle gennem destinationerne, indtil den vises.

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises nogle destinationer måske ikke på destinationslisten.