Ændring af password

Indtast passwordet for at få adgang til den lagrede fil.

Vigtigt

1. Tryk på [Vælg gemt fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Listen over lagrede filer vises.

2. Tryk på [Styr / slet fil].

3. Vælg den fil, der indeholder den filinformationen, du ønsker at ændre.

Hvis du vælger en fil, der er beskyttet af et password, vises et skærmbillede til indtastning af passwordet. Indtast password, og tryk herefter [OK].

4. Tryk på [Skift password].

5. Indtast et nyt fire- til ottecifret password vha. det numeriske tastatur.

6. Tryk på [OK].

7. Indtast det samme nummer igen med de numeriske taster.

8. Tryk på [OK].

Bemærk

• Ved at benytte Web Image Monitor eller DeskTopBinder kan man også ændre password for en fil, der er lagret på maskinen, fra en klientcomputer. For flere detaljer om Web Image Monitor henvises til hjælpefunktionen i Web Image Monitor. For flere detaljer om DeskTopBinder henvises til vejledningerne, der følger med DeskTopBinder.