Ændring af brugernavn

Du kan ændre brugernavnet for en lagret fil.

1. Tryk på [Vælg gemt fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Listen over lagrede filer vises.

2. Tryk på [Styr / slet fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Vælg den fil, der indeholder informationen, du ønsker at ændre.

Hvis du vælger en fil, der er beskyttet af et password, vises et skærmbillede til indtastning af passwordet. Indtast password, og tryk herefter [OK].

4. Tryk på [Skift brugernavn].

5. Indtast et nyt brugernavn.

Brugernavnene vist her er navne, der er registreret på fanen [Adm. værktøjer] i [Systemindstillinger]. Hvis man vil indtaste et brugernavn, der ikke er vist her, skal man trykke på [Man. indt.] og derefter indtaste brugernavnet.

6. Tryk på [OK].

7. Kontrollér, at brugernavnet blev ændret som ønsket, og tryk på [Afslut].

Bemærk

• Ved at benytte Web Image Monitor eller DeskTopBinder kan man også ændre brugernavnet for en fil, der er lagret i maskinen, fra en klientcomputer. For flere detaljer om Web Image Monitor henvises til hjælpefunktionen i Web Image Monitor. For flere detaljer om DeskTopBinder henvises til vejledningerne, der følger med DeskTopBinder.

• Afhængigt af sikkerhedsindstilling kan [Skift adg.rettigh.] blive vist i stedet for [Skift brugernavn]. For flere detaljer om angivelse af [Skift adg.rettigh.] bør man kontakte administratoren.