Kontrol af en lagret fil, der vælges fra listen

Dette afsnit forklarer, hvordan du ser et eksempel på en fil, der vælges fra listen over lagrede filer.

1. Tryk på [Vælg gemt fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Listen over lagrede filer vises.

Yderligere information om listen over lagrede filer findes i "Liste over lagrede filer".

2. Vælg filen, du ønsker at kontrollere, fra listen over lagrede filer.

Du kan vælge mere end én fil.

3. Tryk på [Vis eksempel].

Der vises et eksempel på den valgte, lagrede fil.

Bemærk

• Hvis man vælger en fil, der er beskyttet af et password, vises et skærmbillede til indtastning af passwordet. For at vælge filen skal man indtaste korrekt password og herefter trykke på [OK].

Relaterede emner

Skærmbilledet Vis eksempel over lagrede filer.