Angivelse af brugernavn

Du kan angive et brugernavn for den lagrede fil.

1. Tryk på [Gem fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Skærmbilledet Gem fil vises.

2. Tryk på [Brugernavn].

Der vises en liste over brugernavne.

3. Tryk på brugernavnet, du ønsker at angive.

De brugernavne, der er vist her, er navne, som er blevet registreret under fanen [Adm.værktøjer] i [Systemindstillinger]. For at angive et navn, der ikke er vist her, skal man trykke på [Man. indt.] og herefter angive brugernavn.

4. Tryk to gange på [OK].

Bemærk

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan [Adgangsrettigheder] blive vist i stedet for [Brugernavn]. For flere detaljer om angivelse af [Adgangsrettigheder] bør man kontakte administratoren.