Søgning i maskinens adressebog efter destination og valg heraf

Dette afsnit forklarer, hvordan du søger efter destinationen i maskinens adressebog og vælger den.

1. Tryk på [Søgedest.].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Hvis man vil søge på destinationsnavn, skal man trykke på [Navn].

Hvis man vil søge efter sti, skal man trykke på [Mappenavn].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Softwaretastaturet vises.

Man kan også søge ved at kombinere [Navn] og [Mappenavn].

3. Indtast en del af destinationsnavnet.

Indtast en del af stien, hvis du vil søge efter sti.

4. Tryk på [OK].

5. Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på [Avanceret søgning] for at angive de detaljerede søgekriterier og dernæst trykke på [OK].

Ved at trykke på [Avanceret søgning] kan man søge med kriterier som f.eks. [Navn], [E-mail-adresse] og [Mappenavn].

Man kan søge med kriterier som f.eks. [Startord] eller [Slutord]. Man kan forbedre søgeresultatet ved at bruge flere søgekriterier.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Det viste skærmbillede er et eksempel. Emnerne, der faktisk vises på skærmen, kan variere.

6. Tryk på [Start søgning].

Destinationer der opfylder søgekriteriet vises.

7. Vælg destinationsmappen.

8. Tryk på [OK].

Bemærk

• Søgekriterier, der vises i [Avanceret søgning] såsom [Navn], [E-mail-adresse] og [Mappenavn], er registreret i maskinens adressebog. For flere detaljer henvises til "Vejledning om generelle indstillinger".

• Ved at trykke på [Detaljer] kan man se detaljer om de valgte destinationer.

• Der kan vises op til 100 destinationer som søgeresultater.

• Ved at trykke på [Avanceret søgning] vises følgende kriterier:

• [Startord]: Der søges på navne, der starter med det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "A".

• [Slutord]: Der søges på navne, der slutter med det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "C".

• [Præcis match]: Der søges på navne, der svarer til det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "ABC".

• [Inkludér ét ord]: Der søges på navne, der indeholder det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "A", "B" eller "C".

• [Udeluk ord]: Der søges på navne, der ikke indeholder det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "D".