Valg af destination, der er registreret i destinationslisten

Vælg destinationen fra destinationslisten.

1. I destinationslisten skal du trykke på tasten, der indeholder destinationsnavnet.

Tasten for den valgte destination fremhæves, og destinationen vises i destinationsfeltet øverst i skærmbilledet.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Hvis måldestinationen ikke er vist, skal du gøre en af følgende ting:

• Vise destinationen ved at vælge dens startbogstav i titlen

• Vis destinationen ved at trykke på [Up arrow key] eller [Down arrow key]

Bemærk

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises nogle destinationer måske ikke på destinationslisten.