Forberedelse til afsendelse via Scan til mappe

For at sende scanningsfiler via Scan til mappe skal man først gøre følgende:

Denne sektion forklarer hvert af disse trin og fortæller, hvor man kan finde mere information.

Undersøg, om maskinen er korrekt forbundet til netværket

Undersøg, om maskinen er korrekt forbundet til netværket.

Der henvises til "Vejledning om generelle indstillinger" for detaljer om, hvordan man forbinder denne maskine til et netværk.

Foretag de nødvendige netværksindstillinger i [Systemindstillinger]

Foretag de nødvendige netværksindstillinger i [Systemindstillinger] afhængigt af miljø og hvordan maskinen skal benyttes.

Følgende procedure forklarer, hvordan man forbinder denne maskine til et IPv4-netværk ved hjælp af et ethernet-kabel.

Bemærk, at de nødvendige indstillinger vil variere efter betjeningsmiljø. For flere detaljer om netværksindstillinger og konfigurationsprocedurer henvises til Vejledning om generelle indstillinger.

1. Tryk på tasten [Brugerfunktioner/Tæller] og tryk dernæst på [Systemindstillinger].

Skærmbilledet Systemindstillinger vil blive vist.

2. Tryk på tasten [Interface-indstill.].

3. Tryk på [Maskinens IPv4-adresse] for at specificere maskinens IPv4-adresse.

For at angive en statisk IPv4-adresse for denne maskine skal man trykke på [Angiv] og dernæst indtaste maskinens IPv4-adresse og subnetmaske.

For automatisk at modtage en IPv4-adresse fra en DHCP-server skal man trykke på [Auto-hent (DHCP)].

4. Tryk på [IPv4-gatewayadresse] og indtast dernæst IPv4-gatewayadressen.

5. Tryk på [Effektiv protokol] og aktivér dernæst [IPv4].

For at sende filer til delte mapper skal man aktivere [SMB].

For at sende filer til NetWare-mapper skal man aktivere [NetWare].

6. Tryk på [LAN-type] og tryk dernæst på [Ethernet].

Foretag de nødvendige netværksindstillinger i [Scannerfunkt.]

Med [Scannerfunkt.] kan man oprette eller ændre forskellige indstillinger til scannerfunktionen, som eksempelvis kompression af scanningsdata eller visning af scannerjournal. Indstil scannerindstillingerne afhængigt af miljø og hvordan maskinen skal benyttes.

Denne afsnit forklarer, hvordan man viser skærmbilledet Scannerfunktioner. For yderligere detaljer om indstillinger i dette skærmbillede henvises til Vejledning om generelle indstillinger.

1. Tryk på tasten [Brugerfunktioner/Tæller].

2. Tryk på [Scannerfunkt.].

Skærmbilledet Scannerfunktioner vil blive vist.

Tryk på [Generelle indstillinger], [Scanne-indstillinger], [Sende-indstillinger] eller [Start-indstillinger] og foretag de nødvendige indstillnger.