Afsendelse af filer til en FTP-server

Illustration af afsendelse af filer til en FTP-server

1. Denne maskine

Man kan sende scanningsfiler til FTP-servermapper. Brug FTP-protokollen til at sende scanningsfiler til FTP-servermapper.

2. FTP-server

FTP-serveren er en server, der giver mulighed for filoverførsel blandt computere på samme netværk. Overførte filer lagres på denne server. Det er vigtigt at have FTP-serveren indenfor LAN/WAN, hvor denne maskine hører til. Det er ikke muligt at få adgang til en FTP-server via en proxy-server.

3. Klientcomputer

Du kan gennemse scanningsfiler, der er lagret på en FTP-server, fra en klientcomputer. Man har brug for et FTP-klientprogram på computeren for at forbinde til en FTP-server.