Manuel indtastning af e-mail-adresse

Dette afsnit forklarer, hvordan du indtaster en e-mail-adresse manuelt.

1. Tryk på [Manuel indtastning].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Softwaretastaturet vises.

2. Indtast e-mail-adressen.

3. Tryk på [OK].

Bemærk

• Afhængig af sikkerhedsindstillingerne vises [Manuel indtastning] muligvis ikke.

• Hvis man vil ændre en registreret destinations-e-mail-adresse, skal man trykke på [Redigér] til venstre for destinationsfeltet for at vise softwaretastaturet og bruge det til at indtaste den nye adresse og derefter klikke på [OK].

• E-mail-adressen, der er indtastet direkte, kan registreres i maskinens adressebog. For flere detaljer henvises til "Registrering af direkte indtastning af destination i adressebogen".