Oversigt over afsendte scanningsfiler via e-mail

Dette afsnit indeholder en oversigt over funktionen til afsendelse af scanningsfiler via e-mail.

Oversigt over afsendelse af scanningsfiler via e-mail

1. Denne maskine

Man kan vedhæfte scanningsfiler til e-mail og sende dem til en mailserver. Man kan også kryptere og/eller vedhæfte en signatur til scanningsfilerne, der skal sendes.

2. SMTP-server

Man har brug for adgang til en e-mail-server, der understøtter SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) for at sende scanningsfiler via e-mail. Det er dog ikke essentielt at have en e-mail-server indenfor LAN, hvor maskinen hører til. Den overfører en modtaget e-mail til en specificeret destination gennem LAN eller internettet.

3. Klientcomputer

Brug softwaren til e-mail-klienten til at modtage e-mail-beskeder og scanningsfilvedhæftninger, der genereres af denne maskine.

4. LDAP-server

Brug denne server til administration af e-mail-konti, søgning på netværket og godkendelse af computerne, der forsøger at få adgang til maskinen. Man kan søge efter destinationer fra maskinen ved hjælp af LDAP-serveren.