Vejledninger til denne maskine

Læs de vejledninger, der er relevante for, hvad du ønsker at udføre med maskinen.

Vigtigt

Om maskinen

Sørg for at læse Sikkerhedsoplysninger i denne vejledning, før du anvender maskinen.

Denne manual giver en introduktion til maskinens funktioner. Den forklarer også kontrolpanelet, forberedelsesprocedurer for betjening af maskinen, indtastning af tekst samt installering af medfølgende CD-ROM.

Fejlsøgning

Indeholder en vejledning i løsning af almindelige problemer, og forklarer udskiftning af papir, toner, hæfteklammer foruden andre forbrugsstoffer.

Kopi-/Dokumentserverreference

Forklarer funktioner og handlinger til kopi- og dokumentserver. Der henvises også til denne manual for forklaring på, hvordan originaler skal placeres.

Faxreference

Forklarer faxfunktioner og -handlinger.

Printerreference

Forklarer printerfunktioner og -handlinger.

Scannerreference

Forklarer scannerfunktioner og -handlinger.

Netværksvejledning

Forklarer, hvordan maskinen konfigureres og betjenes i et netværksmiljø samt anvendelsen af den medfølgende software.

Vejledning om generelle indstillinger

Indeholder forklaring af indstillingerne for Brugerfunktioner og af procedurerne i adressebogen f.eks. registrering af telefaxnumre, email-adresser og brugerkoder. Der henvises til denne vejledning for vejledning i, hvordan man forbinder maskinen.

Sikkerhedsreference

Denne vejledning er for maskinens administratorer. Den forklarer sikkerhedsfunktioner, som kan benyttes for at undgå uautoriseret brug af maskinen, datamanipulation eller afsløring af information. For øget sikkerhed anbefaler vi at benytte de følgende indstillinger:

• Installér enhedscertifikatet.

• Aktivér kryptering med SSL (Secure Sockets Layer).

• Ændring af administrators brugernavn og adgangskode ved hjælp af Web Image Monitor.

Se sikkerhedsreferencer i "Indstilling af maskinen" for detaljer.

Læs i denne vejledning ved indstilling af udvidede sikkerhedsfunktioner eller godkendelse af bruger og administrator.

PostScript 3-tillæg

Forklarer, hvordan man indstiller og bruger PostScript 3.

UNIX-tillæg

Hvis du ønsker at læse "UNIX-tillæg", skal du besøge vores websted eller kontakte en autoriseret forhandler.

Information

Indeholder generelle bemærkninger om maskinen samt information om varemærker og produktnavne brugt i vejledningen.

Andre vejledninger

• Vejledninger til DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installationsvejledning

• DeskTopBinder Introduktionsvejledning

• Auto Document Link Vejledning

Bemærk

Produktnavn

Generelt navn

DeskTopBinder Lite og DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional *1 og ScanRouter EX Enterprise *1

ScanRouter-leveringssoftware

*1 Ekstraudstyr