Start af dialogkonsollen

Du kan oprette og redigere en PostScript-fil til udskrivning og derefter indlæse den i printeren.

Vigtigt

1. Vælg [Start dialogkonsol...] i menuen [Funktion].

Åbn redigeringsskærmbilledet. Menulinjen Dialogkonsol vises.

2. Indtast PostScript-kommandoen i redigeringsskærmbilledet.

Hvis du vil redigere en PostScript-fil, skal du vælge [Åbn] i menuen [Filer] for at åbne den.

Du kan søge efter eller erstatte en tegnstreng ved at bruge menuen [Søg].

3. Når du har redigeret PostScript-filen, skal du vælge [Hent øverste vindue] i menuen [Konsol] for at starte udskrivningen.

PostScript-filen sendes til printeren.

Feltet [Svar fra printer] åbnes, afhængigt af den PostScript-fil du sendte.

4. Vælg [Tilbage til hovedmenuen] i menuen [Konsol] for at lukke PostScript-filen.